Wie ben jij...

online-personal-trainer-worden

Je bent fitnesscoach, club eigenaar of personal trainer met een goedlopend fitnessbedrijf en een prima inkomen. Omzet en groei is belangrijk voor je. Maar groeien naar een lastig fitnessbedrijf met duizenden klanten en een groot team zie je niet zitten.


Je wilt vrijheid en kwaliteit in plaats van kwantiteit en complexiteit.


Je wilt niet alleen maar een goede omzet draaien, je wilt een bedrijf wat in dienst staat van jou. In plaats van dat je een slaaf van je bedrijf bent. Maar je wilt ook een goed inkomen mee naar huis nemen.


En daar kom ik om de hoek kijken…

Mijn missie

Het is mijn missie om zelfstandige fitness professionals te helpen om meer impact en succes te creëren met een bedrijf wat het beste bij hen past zonder dat ze hun gezondheid en vrijheid in gevaar brengen. 

Verbeter je business, begin bij jezelf!

Mijn verhaal...

business-coach-voor-fitness-professionals

Ik deed een ontdekking

Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de grafische sector, zag ik mijzelf de rest van mijn werkzame carrière niet voor een baas werken. Ook wilde ik van ‘mijn hobby mijn werk maken’. Dus besloot ik als allround instructeur in de avonden en weekenden parttime bij een grote club te gaan werken. Ik deed een ontdekking.


Dat ik niet de rest van mijn werkzame carrière voor een baas wilde werken, dat ik meer zelf wilde bepalen èn ik wilde vrijheid! En vrijheid is nog steeds één van mijn kernwaarden en deze kernwaarden gebruik ik als meetlat bij het maken van keuzes in mijn bedrijf en privéleven. Maar dat is niet altijd zo geweest.


Toen ik een sportschool over kon nemen van een werkgeefster waar ik in dienst was twijfelde ik geen moment. Ik nam een hypotheek op de woning en maakte de overnamesom over. Ik was meer dan een halve ton armer en ik was in business! Vanaf dat moment ging het balletje rollen en stond mijn leven in het teken van mijn fitnessbedrijf. Altijd ging het ‘over de zaak’ en nam de zaak mijn leven over…zeven dagen in de week en dat tientallen jaren lang.
LEES VERDER
Business consultant fitness branche

Tijd voor een doorbraak!

Als fitnessondernemer en trainer bracht ik lange dagen en vele uren door in mijn eigen studio. Maar ook buiten en thuis was ik altijd met de zaak bezig. Want hé ‘I love my job!’ Toch? Zo baande ik mijn weg naar de eerste ton, meerdere zaken…en een behoorlijk inkomen. Maar daarmee creëerde ik ook een onhoudbaar leven. Er moest een betere manier van werken zijn en ik had een ander businessmodel nodig. Ik realiseerde me al snel dat als ik een carrière die ik verdiende, en een bedrijf wat bij mij paste…ik dat zelf moest creëren.


Nog meer en harder werken was niet de oplossing. Ook meer locaties en nog meer druk, stress en zorgen werd ik ook niet gelukkig van. Mijn klanten helpen om een gewicht te bereiken waar ze blij, tevreden en gelukkig van werden dat lukte me wel. Maar een fitnessbedrijf bouwen en zo inrichten zodat het bij mij paste lukte me niet. Sterker nog in plaats daarvan paste ik mijn leven aan. Aanpassen aan mijn bedrijf..hoe krom is dat. 


Altijd stond ik voor andere klaar en cijferde mezelf (onbewust) weg. Nooit zei ik nee en had ik mijn grenzen totaal niet bewaakt. Daarbij ging mijn eigen gezondheid ook hard achteruit. Ik was geworden zoals mijn klanten. Totdat een psycholoog het volgende zei: 'Misschien is het tijd om eens stil te staan'. Tijd voor een doorbraak!

Sinds die dag zet ik mijzelf op nummer 1 en neem ik beslissingen en maak ik keuzes die goed voor mij zijn en ben ik niet langer meer een gevangene binnen mijn bedrijf. En ik gun ook jou dat!


LEES VERDER
coach-voor-personal-trainers

Daar heb je er weer één

Mijn naam is Arny van der Plas, gewichtsconsulent, personal trainer en mindfulness coach. Momenteel ben ik actief als eigenaar van Fit aan Zee, een praktijk voor gewichtsbeheersing voor vrouwen in Katwijk aan Zee. Daarnaast ben ik eigenaar van Baby-Bootcamp®. Dit is een programma voor mama’s met baby’s tussen de 3 en 9 maanden oud. Baby-Bootcamp® is mijn ‘bonus business’ omdat dit volledig online is en ik er vrijwel geen omkijken naar heb.


Al meer dan 20 jaar help ik met Fit aan Zee dus dagelijks vrouwen om af te vallen, fitter te worden en weer de energie, kracht en fitheid te krijgen. Met Baby-Bootcamp® help ik fitnessprofessionals en onder andere (kinder) fysio's en bekken therapeuten om hun eigen Baby-Bootcamp® locatie te starten. Ik ben super trots op het feit dat dit concept tot in België wordt omarmd en dat het een in de Benelux geregistreerd en beschermd merk is.


Ik begrijp het als je denkt ‘daar heb je er weer één'. Iemand die zonodig fitness business coach moet worden. De volgende in het rijtje die mij leert om binnen één week 100.000 euro te verdienen. Dat snap ik. Daarom heb ik lang getwijfeld en heb ik beperkende overtuigingen gehad. Zoals ‘wie ben ik eigenlijk wel niet om…’ of ‘wat zouden anderen daar wel niet van vinden'. Overtuigingen die misschien ook jou wel tegenhouden op weg naar succes. Hoog tijd dus dat jij en ik beperkende overtuigingen gaan los laten!

LEES VERDER
marketing-bureau-voor-personal-trainers

Omdat je het verdiend

Wat ik al eerder zei, ik was geworden zoals mij klanten. Dat herken ik dacht ik nog. Belemmerende en onhandige overtuigingen waardoor ze niet doen wat ze willen doen en niet bereiken waar ze naar verlangen. Misschien herken jij dat ook wel in je bedrijf of privéleven. Ik wil je uitdagen om daarmee te stoppen. Bouw een bedrijf wat bij jou past en leef een leven zoals jij wilt. Omdat je het verdiend en omdat het je is gegund!


Waarom de Fitness Marketing Academy gestart is, doe ik om mijn collega fitnessondernemers de informatie, ondersteuning en zakelijke begeleiding te bieden die ze nodig hebben, maar die ze nergens anders kunnen vinden. Maar ook om jou te beschermen tegen alle fouten en valkuilen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Daarnaast heb ik met mijn achtergrond in de grafische sector meer dan 35 jaar grafische bagage.


Ik wil voorkomen dat fitnessondernemers weer in de zoveelste scam trappen en in zee gaan met de zogenaamde marketing guru’s die maar één ding willen. Jou het geld uit de zakken kloppen zonder oprecht om jou en je bedrijf te geven. Als jij net zoals mij bent dan wil je met de juiste intentie je klanten helpen en niet alleen voor de money. Zo is het ook met de De Fitness Marketing Academy… want ik ben het aan al die hardwerkende en gepassioneerde fitness ondernemers zoals jij verplicht.
LEES VERDER
'Wederom super bedankt voor jouw tips! Je bent een waardevol mens die mensen echt oprecht helpt'
Hellen Jayda

De cirkel is rond

Heel eerlijk…het lijntje met de grafische sector, marketing en vormgeving heb ik nooit los gelaten. Waarom uitbesteden als je het zelf kan is mijn motto. Dus ik heb vanaf dag één de marketing gedaan voor mijn fitnessbedrijf. SEO, email marketing, webinars, referral marketing, sales pagina's, optin pagina's, betaal pagina’s, funnels en video’s. Websites maar ook de traditionele flyer en de poster. Oftewel alle online en offline fitness marketing activiteiten.


Meer dan 25 jaar logde ik voor het eerst in op internet via de analoge telefoonlijn. Registreerde ik mijn eerste domeinnamen en had ik mijn eerste websites. Vol trots bouwde ik mee aan de allereerst website van de Kamer van Koophandel in Leiden. Ik kan nu wel zeggen de cirkel is rond. Als éénpitter bij De Fitness Marketing Academy heb ik een rol als fitness-, marketing- en uitgeversprofessional met een aantal decennia ervaring in online en offline fitness marketing. En decennia's ervaring als graficus en desktop publishing.

Zo simpel werkt het nou eenmaal niet. 

Praktijkervaring gaat boven theorie want een ebook verkopen en een training of een duur coachingstraject aanbieden zonder het ‘geleefd’ te hebben kan iedereen. Ik ben geen zelf genoemde guru die jou online in een online programma leert hoe jij een online programma kunt maken die jij vervolgens weer online kunt verkopen…zodat je een online fitness miljonair kunt worden. NOT! Zo simpel werkt het nou eenmaal niet. 

Op deze website vind je veel waardevolle strategieën en technieken die ook jou gaan helpen om jouw fitnessbedrijf naar een hoger niveau te brengen. Maar ook hoe jij een fitnessbedrijf voor jezelf kunt creëren waar je wel blij, gelukkig en tevreden mee bent.

En ik help je daar graag bij!

Met succesvolle groet Arny

Alvast kennis maken?

marketing-bureau-voor-personal-trainers

Gratis inspiratie ebook voor de fitness professional

Mis dit gratis ebook niet als je als personal trainer of fitness ondernemer een succesvolle fitnessbusiness wilt bouwen. In dit ebook ontdek je alle geheimen om binnen no-time een winstgevende (online) fitnessbusiness te bouwen.
KLIK OP DE ONDERSTAANDE KNOP OM HET GRATIS EBOOK DIRECT AAN TE VRAGEN
50%
ZET NU DE STAP OM EEN SUCCESVOLLE (ONLINE) FITNESS BUSINESS TE BOUWEN!
Vul hieronder eventjes je naam en e-mailadres zodat ik je binnen enkele seconden het gratis inspiratie ebook cadeau kan doen.
Ja ik wil ook gratis waardevolle (online) marketing tips en advies ontvangen.
AANVRAGEN