Over Mij

'In iedere dag zit wel iets moois...je moet het alleen even zien'

Meer informatie
50 +

Jaar in dit mooie leven

5000 +

Mensen succesvol geholpen

20 +

Jaar coach en trainer

Mijn passie

Mijn naam is Arny van der Plas, eigenaar van Fit aan Zee, een personal training en afslank studio in Katwijk aan Zee.

Al meer dan 20 jaar help ik dagelijks vrouwen om af te vallen, fitter te worden en weer de energie, kracht en geluk te krijgen waar ze naar verlangen.

Dit doe ik als personal trainer en gewichtsconsulent. In die 20 jaar hebben vele vrouwen hun uitdagingen, problemen en tegenslagen met me gedeeld.

Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en na al die jaren is dat nog steeds wat ik met enorm veel passie doe: vrouwen coachen zodat ze weer beter in hun vel zitten.

Mijn doel en missie

Mijn doel om is vrouwen te helpen om weer het allerbeste uit zichzelf te halen! En ik gun ook jou dat!

Mijn missie is om van jou een stralende, blije, gelukkige, fittere, energieke en slankere vrouw te maken.

Dat is heel wat en een grote belofte maar ik meen dat oprecht. Daarom gun ik ook dat jij slanker, fitter en energieker door het leven kan gaan. En dat jij je een vrij en gelukkig leven kan leiden!

“Arny, jij bent een ware motivator! Jij weet zelfs als mensen zich rot voelen over zichzelf als ze de ‘fout in gaan’ ze steeds weer de knop om te laten draaien en ze laten omdenken"


"De persoonlijke en rustige benadering vind ik heel fijn en het is héél fijn dat je als trainer nooit boos of teleurgesteld reageert zodat ik ook sneller weer vertrouwen in mezelf krijg”

Marleen van der Tuin

Arny op een rijtje:

  • Mede eigenaar bij Fit aan Zee
  • 20+ jaar ervaring als coach en trainer

  • Gediplomeerd Gewichtsconsulent

  • Duizenden trainingen gegeven

  • Geboren in Leiden, wonend in Katwijk

  • Vader van een dochter en zoontje

  • Getrouwd met liefde van mijn leven

  • Wijs geworden door vele levenslessen

  • Meerdere digitale boeken geschreven

  • Geniet van positieve en blije mensen

Mijn trots: Fit aan Zee

Sinds 2003 ben ik als zefstandig ondernemer actief als personal trainer en gewichtsconsulent. Al meer dan 20 jaar help ik dagelijks vrouwen maar ook mannen om af te vallen, fitter te worden en weer de energie, kracht en geluk te krijgen waar ze naar verlangen.

Midden in het centrum van Katwijk aan Zee run ik een kleinschalige en persoonlijke fitness en afslank studio waar ik training geef aan vrouwen.

Doe doe ik samen met een klein team en deel ik de zakelijke beslommeringen en werkzaamheden op de achtergrond met mijn vrouw.

Met een geweldige en lieve groep klanten zijn we één grote familie geworden met als doel elkaar op alle fronten te helpen en ondersteunen.

Meer informatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down