Beste Fitnessondernemer:


    Gefrustreerd, gestrest en wanhopig? Harder en langer werken, maar nog steeds geen resultaat? Lees dan verder om te ontdekken hoe...

Je op het punt staat om de formule te ontdekken waarmee jij jouw ideale online fitness product kunt creëren. De formule om af te rekenen met de beperkende "norm" van een fitnessbedrijf dat jou ervan weerhoudt om de vrijheid te verdienen waar je al zo lang naar verlangd.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER
Meer ontdekken? Lees dan snel verder!
60+
Online producten gecreëerd
35+
Meer dan 35 jaar ervaring
9+
Negen jaar online ondernemer

De oplossing is niet dat je steeds harder gaat werken...

Laat je fitness bedrijf online exponentieel groeien en floreer meer dan jij je momenteel kunt voorstellen - ongeacht je locatie of ervaring.


Heb je het gevoel dat je elke dag naar je ‘werk’ gaat omdat je dol bent op mensen helpen maar wil je ook meer tijd om de dingen te doen die je wilt doen?


De oplossing is niet dat je steeds harder gaat werken voor steeds minder, terwijl stress en frustratie boven je hoofd hangt….


…De oplossing is dat je een online fitness bedrijf bouwt waar je verliefd op wordt ZONDER dat je genoegen neemt met de middelmatigheid die 98% van de ondernemers in de fitnessbranche accepteert. 

LEES VERDER

Below is a full width testimonial unit

Hellen Jayda
Maar super fijn je vid! Echt je tips zijn zo fijn en ik leer zoveel van jou. Je weet waarover je praat, je bent echt een groter helper.
Bianca Juffermans
Ziet er goed uit Arny! Ik ben al een tijdje aan het zoeken hoe en wat. Maar jij bent vertrouwd.

Deze belangrijke boodschap is voor jou

Ben jij een personal trainer of fitnessclub eigenaar die worstelt om online omzet te genereren? Deze belangrijke boodschap is voor jou. Maar ook als je fitnessbedrijf tot nu toe niet heeft geleid tot de vrijheid en welvaart waarop je had gehoopt... dan zal de volgende boodschap cruciaal zijn voor jouw online zakelijk succes


Maar laat ik eerst iets heel belangrijks op tafel leggen. Iets waar veel fitnessondernemers zich behoorlijk ongemakkelijk bij voelen. Je kunt jouw ideale online fitness bedrijf bouwen! Maar het vereist dat je vanaf nu dingen anders gaat doen. Anders dan wat je op dit moment gewend bent te doen… en anders dan elk ieder fitnessbedrijf of personal trainer om je heen. Accepteer dat je het vanaf nu anders gaat doen!

En waarom is dat zo belangrijk?

Accepteren dat je dingen anders moet doen, bepaalt niet alleen hoe je je bedrijf runt... het bepaalt ook hoe jouw leven eruit gaat zien. Blijf doen zoals je het altijd hebt gedaan... de geaccepteerde 'norm' waarvan je bent gaan geloven dat het de enige manier is... een fysieke p.t studio of fitnessclub runnen. Met andere woorden, als je alle traditionele manieren blijft aanhouden om jouw fitnessbedrijf draaiende te houden dan is er maar één uitkomst mogelijk.

LEES VERDER
hoe-wordt-je-online-personal-trainer

Jouw fitnessbedrijf zal bezit van je nemen

Ik wil je niet bang maken maar jouw fitnessbedrijf zal bezit van je nemen. Misschien ervaar je dat nu al zo. Je persoonlijke doelen, je familie, je gezondheid, je sociale leven... ach, je hele leven zal naar de tweede plaats worden gedegradeerd, omdat jij je fitnessbedrijf jouw leven laat leiden. In plaats van dat je fitnessbedrijf bouwt wat het allerbeste bij jou en je leven past.

Of... je kunt verder lezen en ontdekken hoe jij een online fitness bedrijf kunt bouwen... een online fitness bedrijf dat jou het inkomen, de vrijheid en de impact geeft die je wilt en verdient. As een gesmeerde machine die voor jou op de automatische piloot omzet gegenereerd.

Na meer dan tientallen websites en online producten in de fitness en gezondheid markt te hebben gebouwd en met meer dan 20 jaar ervaring als fitness ondernemer, heb ik een training ontwikkeld. Een training voor meer online groei, optimalisatie en meer online omzet zodat je daadwerkelijk een leven kunt leiden wat jij wilt. En ja, je kunt gewoon een gepassioneerde personal trainer en fitnessondernemer blijven.

LEES VERDER

Maar laat me je eerst iets vragen

online-personal-trainer-worden

Weet dat je niet alleen bent

Voel je je gestrest om nieuwe klanten te krijgen of het betalen van de rekeningen en salarissen? Heb je iedere maand weer die angst of je wel niet genoeg geld over houdt voor jezelf? Wil je meer vrije tijd? Dat is niet vreemd ... je bent niet echt op zoek naar een 4 hour work week, maar je zou graag wat meer vrije tijd willen en je zou graag een paar avonden per week thuis willen bij je gezin of partner. 


Heb je het gevoel dat je lange dagen maakt, maar nooit echt significante vooruitgang boekt in de richting van je personal training of fitnessbedrijf dat je voor ogen had toen je begon? Voel je je soms somber, uitgeblust en weet je even niet meer? Weet dat je niet alleen bent.


Veel personal trainers en eigenaren van fitnessbedrijven bevinden zich op dezelfde plek als jou. Ze houden van hun werk, ze hebben een passie voor het helpen van mensen en ze zijn bereid om hard en veel te werken... maar ze hebben geen plan om te volgen en ze hebben geen idee waar ze naartoe gaan met hun bedrijf.

LEES VERDER
meer-klanten-lrijgen-als-personal-trainer

Jouw problemen zijn exact hetzelfde 

Het feit is. Jouw problemen zijn exact hetzelfde zijn als de problemen die jouw klanten ervaren. Wat jij je misschien nooit hebt gerealiseerd, is dat de dingen die jou tegenhouden om meer online resultaat te krijgen, dezelfde dingen zijn die jouw klanten tegenhouden. Als een klant naar je toe komt, hebben ze een doel en een verlangen. Ze weten wat ze willen en wat ze willen bereiken. Maar ze weten niet hoe ze daar moeten komen. 


Jij en ik weten allebei dat er geen gebrek is aan informatie en quick fix oplossingen die voor jouw klanten beschikbaar zijn. Dieetboeken, trainingsprogramma's, Facebook groepen, enzovoort. Maar ze weten niet waar ze moeten beginnen, hebben weer iets geprobeerd en hebben in het verleden gefaald of zijn gewoon wanhopig door de enorme hoeveelheid ‘oplossingen’ waarmee ze worden gebombardeerd.

Je helpt je klanten om daar vooral niet aan te beginnen, om te bepalen waar ze nu staan en om een plan op te stellen dat voor hen werkt zodat ze hun doelen dit keer wel gaan behalen. Als geen ander weet jij dat jouw klanten zonder hulp van een coach of een stappenplan altijd gefrustreerd zullen blijven. Net zoals veel fitnessondernemers die leven en werken in de waan van de dag.

LEES VERDER
personal-trainer-online-opleiding

Zo werkt het dit keer niet

Ik ken veel fitnessondernemers die naïef geloven dat als ze echt goed zijn in wat ze doen... en van mening zijn dat de training en diensten die ze aanbieden van topkwaliteit is... en begrijp met niet verkeerd want dat is 100% waar. Maar ze zijn ook naïef om te denken dat ze online ondernemen kunnen negeren en toch de impact, het inkomen en de leefstijl waar ze van dromen te krijgen. Zo werkt het dit keer niet.

Het is alsof jouw klanten met een crash dieet op de lange termijn op gewicht kunnen blijven. Het is een recept voor mislukking. Het is alsof je vandaag de dag nog volledig kunt vertrouwen op een traditioneel fitnessbedrijf of het runnen van Facebook ads. Dat hebben we de afgelopen periode wel gezien toch?


Maar de waarheid is dat het ook voor jou is mogelijk om online inkomen te verdienen. Dat je kunt werken met goed betalende online klanten die je ook echt leuk vindt. Het is mogelijk om te genieten van een leefstijl waar je van droomt, zelfs als je helemaal opnieuw moet beginnen... 
LEES VERDER

Wie ben ik en waarom zou je naar me luisteren?

coach-voor-personal-trainers

Een eigen ideale online fitness bedrijf

Mijn naam is Arny van der Plas en in de afgelopen decennia heb ik een aantal succesvolle online producten in de fitness en gezondheid industrie gelanceerd. Van websites, online communities tot de in Benelux geregistreerde online Baby Bootcamp® concept. Daarnaast ben ik al vanaf 1998 actief op en met internet.


Dit terwijl ik ook letterlijk duizenden mensen heb geholpen met mijn fysieke fitnessbedrijf. Sterker nog, op dit moment train ik nog steeds dagelijks vrouwen. En in de loop van de jaren heb ik een bewezen aanpak ontwikkeld om fitnessondernemers te helpen dezelfde te doen waar ik voor mezelf voor gewerkt heb... een eigen ideale online fitness bedrijf.

En na al die jaren, wist ik dat mijn aanpak niet langer voor me moest houden en besloot ik om fitnessprofessionals te helpen zichzelf uit de val te trekken. De val waar de meeste fitnessondernemers intrappen. En dat is precies hetzelfde doen wat iedereen doet en dat is online maar wat aanmodderen.

LEES VERDER
mastermind-voor-personal-trainers

Blauwdruk voor online succes

In plaats van jou te vertellen dat je hetzelfde moet blijven doen al je concurrenten, ga ik jou een oplossing aanbieden. Ik heb alles bestudeerd wat ik te pakken kon krijgen over het opbouwen van een succesvol online fitnessbedrijf. Honderden boeken en producten heb ik aangeschaft. Ook heb ik tientallen verschillende tools en systemen gebruikt en geprobeerd. Meer dan 10 duizenden euro's heb ik 'verbrand' en ik wil jou dat besparen!


Ik heb in Masterminds gezeten en met meerdere fitness marketing bureau’s en coaches gewerkt …maar ze faalden allemaal om één simpele reden. Ze zijn ontworpen voor 'generieke’ en vaak ook grote fitnessbedrijven... en niet kleine, ondernemende fitness en personal training bedrijven zoals die van jou en mij. Zo dadelijk onthul ik de ultieme blauwdruk wat die kloof overbrugt en jou de structuur, de duidelijkheid en de routekaart geeft die je nodig hebt om een online product te creëren.


Ik gun het jou dat je door deze training meer tijd en vrijheid vrij gaat krijgen. Want het is echt de allerbeste online business training die is gemaakt voor personal trainers en eigenaren van fitnessbedrijven. Deze blauwdruk voor online succes stelt ook jou in staat om tot in detail in kaart te brengen wat je nodig hebt om een plan te maken waarmee jij binnen no time een online product creëert en op de automatische piloot omzet kunt genereren.
LEES VERDER

Waarom jij deze blauwdruk nodig hebt

Als personal traineer en fitnessondernemer krijg je elke dag tientallen keuzes en kansen te zien. 


Je moet beslissen welke klanten je wilt krijgen en welke marketingtactieken je moet inzetten om je dat voor elkaar kunt krijgen. Je moet kiezen welke taken je zelf moet uitvoeren en wat je moet uitbesteden.  


En al deze keuzes brengen jou dichter bij het fitnessbedrijf dat je wilt, of brengen jou er steeds verder vanaf. Als je dan toch aan je bedrijf werkt ... zou het niet JOUW ideale online fitness bedrijf moeten zijn? 


Kun je je voorstellen hoeveel sneller en gemakkelijker het zal zijn om dat ideale online bedrijf te bereiken als je een duidelijk beeld hebt van hoe je dat kunt realiseren en als iemand jou exact laat zien hoe je dat kunt bereiken?


Stel je eens voor... 

Dat je precies weet welke tools en technieken je moet gebruiken en welke je moet negeren... 

Elke ochtend opgewonden wakker worden en aan het werk te gaan, omdat je weet dat je dichter bij je doelen komt... 


Alles van de eerste schets tot een compleet te lanceren online product in een eenvoudige online training om jou op het snelle pad van online succes te brengen ... 


Eindelijk het gevoel dat al jouw harde werk zijn vruchten afwerpt omdat je geniet van de vrijheid, de flexibiliteit en de leefstijl die je wilt...


En daarom ben ik  trots en kan ik niet langer wachten om het geheim van de Online Fitness Business Blauwdruk met jou te delen...


Disclaimer! Dit is geen theorie uit een boekje of informatie van Google geplukt! Dit is pure praktijk en uniek materiaal. Ik laat je iedere muisklik zien die ik maak en ik log in al mijn systemen en tools in. Je krijgt letterlijk een unieke kijk achter mijn digitale schermen.


Alleen daarom al is waarom jij deze blauwdruk nodig hebt!


In de Online Fitness Business Blauwdruk krijg je een complete formule om een online fitness product te creëren en om een kick start te maken met jouw online fitness bedrijf.


Je zou IEDER product kunnen kopen dat ooit is gemaakt of MAANDEN kunnen verspillen met vallen en opstaan om uit te zoeken hoe je een online fitnessproduct kunt maken. 


of... 


Ga aan de slag met de Online Fitness Business Blauwdruk. Een online training die alles bevat wat ik heb geleerd over het creëren van een online product. Een oplossing waarin ik alles heb gebundeld wat ik de afgelopen jaren heb toegepast. Sterker nog je kijkt over mijn schouder mee in al mijn accounts en programma's. Ik laat letterlijk niets achter.

cursus-online-personal-trainer-worden

Een kleine greep uit wat je gaat ontdekken in de Online Fitness Business Blauwdruk

websites-voor-personal-trainers

Video creatie en editen

Ontdek hoe je zonder al teveel kennis video's kunt creëren en editten voor jouw digitale producten en online programma's.
internet-marketing-consultant-fitnessbranche

Websites & Conversie

Je leert alle ins en outs als het gaat om websites en hoe je meer conversie kunt krijgen door slimme online technieken en tools.
online-business-coach-sportscholen

Ebook vormgeven en opmaken

Ik onthul hoe je snel en gemakkelijk een ebook kunt vormgeven zonder een duur ontwerpbureau in te schakelen.
online-marketing-consultant-fitnessbranche

Sales pagina's & Optin pagina's

Sales pagina's maar ook optin pagina's maak je binnen een handomdraai omdat je over mijn schouder mee kunt kijken.

En nog veel meer...

websites-voor-sportscholen

Domeinnaam & Hosting

Domeinnamen vastleggen en websites laten hosten is voor jou na deze training geen onbekend terrein meer.
websites-voor-fitnessclubs

Betaalpagina's & Betaalproces

Goed converterende betaalpagina's en het gehele betaalproces leer je met alle gemak van A tot Z beheersen.
online-ledenomgeving-maken-voor-fitnessclubs-en-personal-trainers

Online Leden Omgeving

Een online ledenomgeving en community mag niet ontbreken in een online fitness business. Ik onthul je hier alles over.
online-business-coach-personal-trainers

Upsells & Orderwaarde

Verhoog je verkopen en orderwaarde door gebruik te maken van upsells, kassakoopjes en kortingscodes.

Wil je eindelijk genieten van de vrijheid en leefstijl die je verdient? 

De waarheid is...

Je zou tientallen programma's en producten kunnen aanschaffen ... je zou kunnen werken met een duur marketing bureau of businesscoach voor tienduizenden euro’s.


Je kunt MAANDEN verspillen met vallen en opstaan, om uit te zoeken hoe je een online fitnessproduct kunt maken en een online fitness business start.


Of je zou...


 • Dat over kunnen slaan en jezelf maanden tobben en ergernis kunnen besparen
 • Erop kunnen vertrouwen dat ik al het moeilijke werk al voor jou heb gedaan

* Begin nu met het scoren van online succes met de bewezen Online Fitness Business Blauwdruk


Succes scoren zonder dat je enig risico loopt. Dus als je aan de slag wilt met dit kant en klare programma. En je bent bereid om het te implementeren dan...


...kun je vandaag nog je eerste online programma online hebben en je eerste online omzet binnen halen! 


Klik hieronder om te starten!

STARTEN

Klaar voor je eerste online succes?

cursus-online-personal-trainer-worden
€ 497,-
€ 397,-

Online Fitness Business Blauwdruk

Start vandaag en je kunt direct aan de slag met jouw online fitness business!


 • Eén keer opzetten en daarna extra wederkerende inkomsten.
 • Je rekent voorgoed af met het ruilen van jouw tijd voor geld.
 • Binnen no time jouw eerste online programma lanceren.
 • Geef je klanten meer waarde met online programma's.
 • Creëer meer vrije tijd met een extra online business.

Deze training is volledig online dus je kunt hem volgen waneer en hoe vaak jij dat wilt! Klik eventjes op de knop hieronder om te starten.

Inclusief 100% niet goed geld terug garantie!

Maar wat als het niet werkt voor mij?

Dan krijg jij per direct JE GELD TERUG. Luister, ik weet dat de Online Fitness Business Blauwdruk werkt. Maar tegelijkertijd begrijp ik dat je nog steeds sceptisch bent, en daarom wil ik er alles aan doen om dit een vanzelfsprekende, risicovrije beslissing voor je te maken. En om die exacte reden, is dit wat ik voor je ga doen - ik zal mijn ijzersterke, 14 dagen 100% niet goed geld terug garantie verlengen naar 30 dagen!


Simpel gezegd, als je de Online Fitness Business Blauwdruk implementeert, en om welke reden dan ook NIET helemaal tevreden bent met de resultaten die je ermee behaalt, neem gewoon contact met mij op en ik zal je investering onmiddellijk terugbetalen. Zonder gedoe. Zo simpel is het.


Ik sta achter deze bewezen en succesvolle training om online fitness producten en programma’s te maken die snelle resultaten zullen opleveren. Maar als het om de één of andere vreemde reden voor jou geen resultaten oplevert, krijg jij je geld terug. Geen gedoe maar gewoon een snelle en liefdevolle terugbetaling.

Nu tijdelijk 2 BONUSSEN t.w.v 365 EURO!

online-marketing-bureau-fitnessbranche

BONUS 1: Start nu en je krijgt ook mijn Digitale Rolodex t.w.v € 65,- cadeau

Deze Digitale Rolodex is misschien wel mijn allergrootste geheim. Het is namelijk een overzicht van alle tools, systemen en programma's die ik gebruik voor mijn online fitness activiteiten. 

Het is een ebook met een opsomming van alle onmisbare tools en systemen die je niet wilt missen. Deze Digitale Rolodex heeft een totale waarde van € 65,-

*** LET OP ***  Deze Bonus is alleen geldig zolang de onderstaande link nog werkt! Werkt de link niet meer dan ben je te laat voor deze Bonus aanbieding! Laat dat niet gebeuren. Dus klik hieronder eventjes op starten om deze bonus te claimen.

STARTEN
mastermand-voor-fitness-professionals

BONUS 2: Start nu en je krijgt ook nog een lidmaatschap van de Academy t.w.v € 300,-

De Academy is een online platform speciaal opgericht om je te helpen én inspireren met al jouw marketing en business uitdagingen. 

De Academy is naast een leerplatform ook een unieke community. Een plek waar jij al jouw vragen, groot of klein, kan stellen. Ik, maar ook al jouw (nieuwe) fitness business vriendin en vriendinnen, helpen je daar graag verder. Zo wordt het starten of runnen van jouw p.t of fitnessbedrijf nog leuker!

*** LET OP ***  Deze Bonus is alleen geldig zolang de onderstaande link nog werkt! Werkt de link niet meer dan ben je te laat voor deze Bonus aanbieding! Laat dat niet gebeuren. Dus klik hieronder eventjes op starten om ook deze bonus te claimen.

STARTEN

Klaar voor je eerste online succes?

cursus-online-personal-trainer-worden
€ 497,-
€ 397,-

Online Fitness Business Blauwdruk

Start vandaag en je kunt direct aan de slag met jouw online fitness business!


 • Eén keer opzetten en daarna extra wederkerende inkomsten.
 • Je rekent voorgoed af met het ruilen van jouw tijd voor geld.
 • Binnen no time jouw eerste online programma lanceren.
 • Geef je klanten meer waarde met online programma's.
 • Creëer meer vrije tijd met een extra online business.

Deze training is volledig online dus je kunt hem volgen waneer en hoe vaak jij dat wilt! Klik eventjes op de knop hieronder om te starten.

Start nu voordat een andere wakkere fitness ondernemer jou voor is!

De Online Fitness Business Blauwdruk is jouw oplossing om het online fitness product te bouwen dat je wilt. Jouw personal training of fitnessbedrijf heeft specifieke online behoeften die kunnen worden opgelost met deze training.


Dat bereik je niet met een 'one size fits all' online marketing trucje. Met deze training ga JIJ zelf aan de slag. Dit is precies waarom ik deze training heb ontwikkeld... het is een kant en klare oplossing om jou stap voor stap te helpen bij het opbouwen van je ultieme en ideale online fitnessbedrijf. 


Start NU voordat een andere wakkere fitness ondernemer jou voor is! 


Klik eventjes op de link hieronder.

STARTEN

Disclaimer

De informatie op deze website is informatief van aard. Ik maak geen claims over hoeveel inkomen je zou kunnen verdienen. Ook presenteer ik geen manieren om rijk te worden.

Als er bedragen genoemd worden, dan zijn dit cijfers die klanten met mij gedeeld hebben over hun resultaten en cijfers die op mijn bedrijf van toepassing zijn. Deze resultaten worden door mij niet geverifieerd. Neem dan ook niet aan dat jij dezelfde bedragen kunt realiseren.

Succes is afhankelijk van meerdere factoren. Ik ken jouw en je bedrijf niet, je kennis, je ervaring of de tijd die je gaat besteden om resultaten te behalen. Er is geen garantie dat je geld zult verdienen met de ideeën die gepresenteerd worden in mijn trainingen en programma’s. Voorbeelden kunnen niet geïnterpreteerd worden als een belofte of een garantie. Vele factoren zijn belangrijk om te bepalen of en welke resultaten behaald worden. Er zijn geen garanties dat je dezelfde resultaten behaald als een ander. 

Indien van toepassing

Voor de prijzen die op mijn website staan, geldt dat ik streef naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een overeenkomst met te mogen claimen of te veronderstellen.

Ik streef naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kan ik daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Ik behoudt me het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Ik aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar ik via hyperlinks verwijs.

Below is a full width testimonial unit

Hellen Jayda
Maar super fijn je vid! Echt je tips zijn zo fijn en ik leer zoveel van jou
Bianca Juffermans
Ziet er goed uit Arny! Ik ben al een tijdje aan het zoeken hoe en wat. Maar jij bent vertrouwd.

Below is a full width testimonial unit

Hellen Jayda
Maar super fijn je vid! Echt je tips zijn zo fijn en ik leer zoveel van jou
Bianca Juffermans
Ziet er goed uit Arny! Ik ben al een tijdje aan het zoeken hoe en wat. Maar jij bent vertrouwd.