Werk met trainers

Als ik het volgende zeg: verdubbel je klanten door te gaan werken met trainers dan wil je natuurlijk weten hoe.
De eerste tip die ik je wil geven om meer te verdienen als fitness professional is om te gaan werken met trainers.

Hoewel deze tip voornamelijk toe te passen is door personal trainers, zal ik ook aan jou als sportschool houder willen zeggen: verdubbel je klanten en ga werken met trainers.

Als het gaat om meer verdienen als personal trainer of sportschoolhouder zul je niet gelijk denken aan het aannemen van personeel en of werken met freelancers. Toch zul je iets moeten doen als je het drukker gaat krijgen want daar ga je natuurlijk wel vanuit als je start als fitness professional. Ontdek wat de volgende tip voor jou kan betekenen.
  • WERK MET TRAINERS

Zorg dat je iemand onder je krijgt werken die een deel van je klanten traint.

Ten eerste is het MOEILIJK om goede mensen te vinden die je klanten en je bedrijf net zo respecteren als jij dat doet. Maar weet je, dat geldt voor alle bedrijven. Het vinden van goed personeel is een van de grootste problemen van bedrijfs eigenaren. Maar mijn advies is: denk niet in moeilijkheden maar in mogelijkheden. Er is altijd een weg!

Verdubbel je klanten

Het kost tijd en moeite om de juiste persoon in te werken. Maar het potentieel is echt zeer groot. Als je een goede trainer hebt gaat het principe verdubbel je klanten zeker op en verdien je bovenop je eigen trainingen ook nog wat aan de klanten die je  trainer traint.

Onafhankelijke trainers

Een waarschuwing: Ik beveel je aan om ZOVEEL MOGELIJK te voorkomen om mensen daadwerkelijk aan te nemen. Dat geeft alleen maar hoofdpijn met alle wetgeving en bureaucratie. Veel beter is het, naar mijn mening, om onafhankelijke trainers te contracteren. Net zoals in de bouwsector, veel project ontwikkelaars en aannemers werken met onder aannemers en niet met vast personeel.

Praat met je accountant of een goede advocaat en je zult zien dat zij het waarschijnlijk met me eens zijn. Ik kan het weten want ik werk al meer dan 10 jaar met personeel en het gezegde luidt niet voor niets: "ik wens je veel personeel". Momenteel werk ik met één vaste medewerker en verder werk ik met een aantal freelancers. Zeker wanneer je kiest voor freelancers en trainers die beter zijn in bepaalde zaken dan jijzelf dan kun je zeker betere resultaten behalen. Dus verdubbel je klanten en ga op zoek naar trainers!

Lees hier tip 2 om meer te verdienen als fitness professional.
Reactie plaatsen