Internet en email marketing

Wat.. internet en email marketing bestaat dat ook? Ja en dat zal in de fitness branche ook steeds belangrijker worden. Natuurlijk heb jij met je fitness of personal training bedrijf een website,  maar levert die ook inkomsten op of kost die alleen maar geld?

Ach veel kost een website niet, een paar tientjes online houden en die paar wijzigingen hou je zelf wel bij toch.
Maar als ik je zeg -en kan verzekeren- dat die zelfde website geld op kan leveren dan wil je vast weten hoe.

De laatste tip van de 6
  • INTERNET EN EMAIL MARKETING

Het internet en email geven jou de mogelijkheid om 24 uur per dag producten of informatie te verkopen. Digitaal geleverde producten zijn helemaal super interessant. Simpelweg omdat je daarmee 24 uur per dag reclame voor je fitness bedrijf en producten kan maken. Je maakt een website - één keer - je maakt een digitaal product - één keer - en je toont het of verkoopt het keer op keer op keer. Ik zelf heb meerdere digitale producten gemaakt en verkocht. Eén daarvan was www.slankonline.com maar deze heb ik van de hand gedaan waarna de eigenaar de content heeft overgenomen.

Terwijl je een klantenbestand opbouwt en je verkoop loopt verbeter je en vergroot je het aantal producten.

Het punt is dat er nog eindeloos veel mogelijkheden zijn om voor wat extra inkomen te zorgen in de fitness branche. Je moet er alleen even voor zorgen dat je op de hoogte bent van al deze mogelijkheden en dat je in het geval van internet en email marketing een 'systeem' kiest voor je marketing en levering.

Investeren


Daarom moet je ook investeren in je kennis van marketing en in de mogelijkheden van internet en email marketing. Vergeet niet: leren is nooit een kostenpost - het is altijd een investering.

Ik investeer zelf ook in mijn kennis, zelfs voor duizenden euro's per jaar. En ik hoop dat ook jij inziet dat het belangrijk is om in jezelf te investeren. Ik ben van mening dat als jij achterblijft dat je keihard wordt ingehaald door je concurrenten die wel investeren en gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden. Die wel op de hoogte zijn van internet en email marketing.

Om dit laatste nog even duidelijker te maken heb ik een leuk verhaal voor je:

"Een paar jaar terug toen ik met mijn vrouw op vakantie in Bulgarije was, wachtend op de veranda tot we gingen eten, zat ik er buiten aan de eettafel naar te kijken hoe één van de katten geduldig en vastberaden op een vogel joeg en precies op het goede moment hoog door de lucht sprong om de vogel vervolgens tussen zijn tanden te krijgen.

Tegelijkertijd waren de andere katten bij de mensen om ons heen aan het scharrelen om wat restjes eten, maar ze merkten het wel op. Jaloers volgden ze die eerste kat. Te lui om het zelf te doen, maar wel mee willen delen in de opbrengst. Zoals je al verwacht deelde de kat niet, zonder enige spijt of medeleven. Dit is puur natuur.

Zij die hun best doen te leren jagen, en het onder de knie krijgen... eten. Zij die te lui zijn om zelf te leren jagen kijken toe en lijden honger. Tijgers wachten niet tot ze gevoerd worden en maken ook geen excuses als ze zelf voor eten zorgen." Wat doe jij?

Internet en email marketing expert

Zoals je weet ben ik expert in internet en email marketing, stuur me gerust een bericht als ik je ergens mee van dienst kan zijn of als je meer vragen hebt over dit onderwerp.

Reactie plaatsen