Hefboomwerking

Hoe jij meer kan verdienen met behulp van een hefboomwerking

Ik ontving kort geleden een telefoontje van een fitness professional die zich een beetje zorgen maakte over zijn toekomst. Hij is een personal trainer van 29 jaar, met 6 jaar ervaring, een solide klantenbestand en heeft op financieel vlak niets te klagen. Maar toch vroeg hij zich af hoe hij als fitness professional meer kan verdienen.

Maar emotioneel en fysiek is hij vermoeid.

De sleur van het dagelijkse reizen begint aan hem te knagen.

En hij is bang dat hij alleen maar sneller opbrandt als hij meer klanten aanneemt.

Dus bespraken we zijn mogelijkheden.

Dit is een belangrijk probleem dat je heel waarschijnlijk vroeg of laat in je carrière tegenkomt. Gelukkig voor deze trainer, is hij zich er nu al van bewust - voordat hij werkelijk een burn out krijgt, van baan verandert en in weggooit waar hij de laatste 6 jaar aan heeft gewerkt.

Het interessante aan deze situatie is dat het exact dit soort ontevredenheid is dat als katalysator kan dienen voor de grote verandering die noodzakelijk is om echt flink te verdienen als fitness professional.

Misschien is ontevredenheid eigenlijk niet het goede woord voor wat hij voelt. Het kan ook zijn dat hij gewoon de realiteit ineens onder ogen ziet. Hij realiseert zich, zoals jij dat ook ooit zult doen in je carrière, dat hij praktisch bezig is met handenarbeid. Hij realiseert zich dat hij op deze manier nooit meer kan verdienen.

En wanneer dat tot je doordringt, gebeurt één van de volgende drie dingen:
 • Je neemt ontslag en gaat iets anders doen.
 • Je blijft doorgaan met je huidige werk, maar voelt je er steeds minder bij betrokken.
 • Je maakt een grote verandering door.

 • Hefboomwerking

  Wat je nu aan het doen bent, is werken voor een lineair inkomen. Voor elke X uur dat je mensen traint krijg je Y euro. Je verdient niks, behalve als je klanten traint. ER IS GEEN HEFBOOMWERKING. Als je niemand traint, verdien je niks.

  Maar hoe verander je dat dan? Hoe kan je beginnen een niet-lineair inkomen te verdienen als fitness professional?
  Hoe kan je ervoor zorgen dat je voor eens en voor altijd meer kan verdienen?

  Nou, dat is de vraag voor één miljoen, of niet? Als deze vraag serieus begint te spelen, dan ben je (hopelijk) klaar om een grote stap te zetten om SERIEUS geld te gaan verdienen in deze branche.

  Laat me je vertellen wat ik toen aan de telefoon ook tegen die trainer zei, klik hier voor de eerste tip en ontdek hoe jij meer kan verdienen als fitness professional.
Reactie plaatsen