Beste Fitnessondernemer:


    Is er bij jou een terugloop van klanten en zou je binnen no time een goed betalende markt en doelgroep willen bereiken?


En herken jij het ook dat het een hele uitdaging is om meer omzet te genereren voor je fitness of p.t bedrijf?

Hoe zijn het zijn als je een kant en klaar en direct toepasbare bedrijfs fitness strategie hebt, waarmee je een extra interessant verdienmodel kunt opstarten?


Dat is ook voor jou mogelijk met de Bedrijfs Fitness Blauwdruk! Een A tot Z oplossing zodat je meer klanten en meer omzet kunt krijgen voor je fitness of p.t bedrijf. Maar ook meer rust en minder financiële stress zult ervaren!

LEES VERDER
10000+
Duizenden klanten geworven
35+
Meer dan 35 jaar ervaring
20+
Meer dan 20 jaar fitness ondernemer

Nee oplossing is niet nog meer Facebook ads die niet werken...

Laat je ledenaantal en omzet aanzienlijk en binnen no time groeien met bedrijfsfitness, ook al heb je geen enkele ervaring op dat gebied!


Merk jij ook dat het steeds lastiger wordt om nieuwe leden te werven en om ervoor te zorgen dat je fitness of p.t bedrijf rendabel genoeg is?


De oplossing is niet dat je nog meer Facebook ads gaat inzetten die niet werken of hopen dat 'het volgende maand beter wordt'….


…De oplossing is dat je een succesvol bedrijfs fitness gaat opzetten zodat je een betrouwbare, lucratieve maar vooral lange termijn extra omzet kunt genereren!

LEES VERDER

Below is a full width testimonial unit

Hellen Jayda
Maar super fijn je vid! Echt je tips zijn zo fijn en ik leer zoveel van jou. Je weet waarover je praat, je bent echt een groter helper.
Bianca Juffermans
Ziet er goed uit! Ik ben al een tijdje aan het zoeken hoe en wat. Er zijn veel aanbiedersMaar jij bent vertrouwd.

Deze belangrijke boodschap is voor jou

Ben jij een fitnessclub eigenaar of personal trainer voor wie het een enorme uitdaging is om nieuwe leden te krijgen? Merk je daarnaast ook dat het steeds moeilijker is om je omzet te verhogen? Ook als je fitness of p.t bedrijf niet meer zo lekker loopt en je veel (financiële) stress en onrust ervaart. Blijf er dan bij want deze belangrijke boodschap is voor jou en cruciaal voor de toekomst van jouw fitnessbedrijf!


Laat ik eerst iets duidelijk maken. Iets waar veel fitnessondernemers en personal trainers totaal besef van hebben. Je kunt meer leden werven en meer omzet maken! Maar het vereist wel dat je het anders aan gaat pakken. Misschien wel iets gaan doen waar je totaal nog niet aan hebt gedacht… en iets wat de meeste clubs of personal trainers om je heen niet doen. Een extra inkomstenbron opzetten waarbij je geen enkele euro van je omzet hoeft af te dragen.


Als jij dat ook wilt en het antwoord is JA dan kan de oplossing die je zo dadelijk gaat ontdekken alles voor jou kunnen veranderen. Deze oplossing bepaalt mede hoe jouw business er in de toekomst uit gaat zien. Blijf leden proberen te werven zoals je altijd hebt gedaan of ga een lucratief en betrouwbaar verdienmodel opzetten. Want weet, als jij de traditionele manieren blijft inzetten om leden te werven en meer omzet binnen te halen…dan kun je zelf wel voorspellen wat de uitkomst is.

LEES VERDER
Online marketeer fitnessbranche

Jouw leden bestand zal opdrogen

Echt niet om je bang te maken maar het ziet er niet al te best uit. Dat merk je misschien nu al. Facebook werkt niet meer, mond tot mond reclame is uitgewerkt en het aantal spontaan aankloppende nieuwe leden is ook op één hand te tellen. Maar ach, volgende maand wordt het beter en als je wéér een nieuwpapiertje heb dan komen de klanten vast wel. Natuurlijk…hoe lang hoop je dit al?


En hoe lang blijf je dat zelf nog geloven? Blijven geloven dat het ooit beter wordt? Feit isjouw ledenbestand zal opdrogen zolang jij niet gaat inzien hoe je succesvol en consistent nieuwe leden aan je kunt binden. Hoe jij een bedrijfsfitness programma kunt opzetten die jou de leden, de omzet en de rust gaat geven die je meer dan verdiend. Die als een geoliede machine voor jou maand op maand omzet gegenereerd.


Na meer dan twintig jaar ervaring in de fitness branche en als zelfstandig ondernemer nog steeds actief ben, heb ik een bedrijfsfitness programma ontwikkeld. Een programma waarmee je binnen no time een goed betalende markt en nieuwe doelgroep kunt bereiken.

LEES VERDER

Maar laat me je eerst iets vragen

online-personal-trainer-worden

Je bent echt niet de enige

Is het iedere maand weer de vraag of je alle rekeningen en salarissen op tijd kunt betalen? Worstel je nog steeds met de zware periode die achter je ligt en blijft het ‘omzet vretende monster’ jou achtervolgen? Niet gek toch? ... het is gewoon mega lastig om vandaag de dag een succesvolle fitnessclub of een pt studio op te zetten of overeind te houden.


Een battle rope in het strijdveld gooien en je klanten afmatten in of buiten de gym dat gaat je nog wel goed af. Maar als je heel eerlijk bent naar jezelf, is jouw fitnessbedrijf werkelijk zoals je voor ogen had? Is het werkelijk zoals je gedroomd had? Nee…al die lange dagen maakt en die gigantisch lange to do lijst is niet altijd garantie voor een succesvolle fitness business.

Echt je bent echt niet de enige want veel fitnessclubs en pt studio’s zitten in hetzelfde schuitje als jij. Posten ‘Love my job’ op hun socials, hebben een enorme passie voor het helpen van hun klanten. Werken knetterhard maar ze hebben geen wer-ke-lijk hoe ze een bedrijfsfitness tak op kunnen zetten.

LEES VERDER
Fitness sales strategie voor personal trainers

Jij hebt dezelfde problemen

Ik kan je garanderen, jij hebt dezelfde problemen als de meeste fitnessprofessionals. Realiseer jij je genoeg dat het vandaag de dag niet meer werkt om exact hetzelfde te doen wat je al jaren doet? Probleem is dat het speelveld verandert is en dat jij nog steeds hetzelfde spelletje speelt. Het is een spelletje dat is uitgespeeld. Game over!


We weten allebei dat er genoeg geld is in de wereld en dat gezondheid, vitaliteit en fitness nog steeds booming is. Ook dat veel bedrijven de gezondheid van hun medewerkers zeer belangrijk vinden. Belastbaarheid, ziekteverloop, stress, burn-out, uitval en thuis werken, bedrijven worden er dagelijks mee geconfronteerd. En jij kunt De oplossing bieden! En het mooiste is, de bedrijfsfitness markt staat nog in de kinderschoenen. 


Maar ik waarschuw je, pas op voor de profiteurs en de koppelbazen. Ik ken ze allemaal en heb ook met meerdere gewerkt. De memberships, apps en de netwerken die een flink brok van je omzet afnemen. Om maar niet te spreken van de marketing bureau’s die jou zonder schaamte honderden (zo niet duizenden) euro’s per maand uit jouw zak kloppen. Doe het niet!

LEES VERDER
Bedrijfsfitness opzetten fitnessbranche

Zo werkt het niet langer

Inmiddels ken ik behoorlijk wat personal trainers en fitness ondernemers die tegen beter weten in hopen dat het vanzelf wel beter wordt. Die oprecht geloven dat ze na de volgende opleiding, de nieuwste apparatuur en door met het zoveelste bureau in zee te gaan echt gaan knallen met hun business. Ze zijn van mening dat klanten en bedrijven vanzelf komen en dat korting geven voor bedrijven de oplossing is.


Laat ik je uit de droom helpen, want zo werkt het niet langer. Want als je in die val trapt, dan gaat bedrijfsfitness echt te weinig opleveren. Dan trek jij 100% zeker na een maand de stekker eruit. Simpelweg omdat je niet het juiste plan en niet de juiste tools hebt. Omdat je niet precies weet wat er voor nodig is om een succesvol bedrijfsfitness op te starten. Maar ik heb goed nieuws! Het geheim van succesvol bedrijfsfitness ligt voor je voeten!


Als je al vele jaren fitnessondernemer of p.t’er bent of als je nog een fitness bedrijf wilt gaan starten. Sterker nog, zelfs als je helemaal opnieuw moet beginnen dan kun je niet zonder het bedrijfsfitness programma wat ik zo dadelijk ga onthullen. Een bedrijfsfitness programma wat werkelijk met één druk op te knop ready to go is!

LEES VERDER

Waarom zou je eigenlijk verder lezen

coach-voor-personal-trainers

Een succesvol bedrijfsfitness plan

Mijn naam is Arny van der Plas en sinds 2003 ben ik als zelfstandig ondernemer actief in de fitnessbranche. Naast mijn eigen fitnessbedrijf Fit aan Zee ben ik ook eigenaar van het concept Baby Bootcamp®. Met de Fitness Marketing Academy help ik zelfstandige personal trainers en fitnessclubs om succesvoller te worden met hun fitnessbedrijf.


In de afgelopen meer dan 20 jaar heb ik als trainer en coach letterlijk duizenden mensen geholpen. Van particulieren, scholen, ondernemers en ook bedrijven. Het bewijs, op dit moment coach ik dagelijks nog steeds klanten binnen en buiten mijn studio en ben ik als kennis partner betrokken bij de gemeente Katwijk.


Al deze kennis en ervaring heb ik samengebundeld waarna ik een succesvol bedrijfsfitness plan heb ontwikkeld om personal trainers, clubs en overige fitnessprofessionals te helpen om succesvol bedrijfsfitness op te zetten. Maar ook om ze te behoeden dat ze niet dezelfde beginnersfouten maken en zuur leergeld betalen.

LEES VERDER
Bedrijfsfitness aanbieden als fitness ondernemer

Complete bedrijfsfitness oplossing 

Wat ik zeker wist is ik dat ik dit unieke programma niet alleen voor mezelf moest houden. Ik heb dan ook besloten - ook al verklaarde mijn vrouw me voor gek - om de Bedrijfsfitness Blauwdruk voor jou beschikbaar te stellen. Nu ik dit zelf zo terug lees twijfel ik enorm. Maar wie A zegt moet ook B zeggen maar heel eerlijk: ik weet niet hoe lang ik de Bedrijfsfitness Blauwdruk nog blijf aanbieden.


Ik ben bij meerdere business to business memberships, netwerken en platforms aangesloten geweest…maar ze faalden allemaal om één simpele reden. Ze zijn zo opgezet dat het voor de aangesloten clubs of trainers niet interessant is om aan te sluiten. Omzet en marges afsnoepen waar jij voor hebt gewerkt? Slaat nergens op! De Bedrijfsfitness Blauwdruk is een complete bedrijfsfitness oplossing die jou geld oplevert!


Met de Bedrijfsfitness Blauwdruk is iedere euro voor jouzelf! En ik gun jou dat. Ik gun jou dat je in een handomdraai jouw eerste bedrijfsfitness klant kunt omarmen. Van het plaatselijke bouwbedrijf tot multinational, na het volgen van de Bedrijfsfitness Blauwdruk is dat ook voor jou mogelijk!

LEES VERDER

Waarom je deze Bedrijfsfitness Blauwdruk nodig hebt

Als fitnessondernemer en personal vliegen dagelijks de kansen en beloftes om je oren.


Maar dan nog moet je het zelf allemaal uitzoeken om er vervolgens achter te komen dat het weer de zoveelste hype of trend is die weer overgaat. Daar kun je niet echt geen stabiele en lange termijn inkomsten uit halen.


Het werkt heel even en het zorgt even voor een snelle omzet boost, maar daarna keldert je ledenaantal en daarmee je omzet weer dra-ma-tisch naar beneden. Met de Bedrijfsfitness Blauwdruk is dat absoluut niet aan de orde omdat je in de zakelijke markt vooral met langere termijn contracten werkt.


Kun jij je voorstellen hoeveel sneller en gemakkelijker het zal zijn om meer leden en omzet te bereiken zonder dat je iedere maand wéér achter nieuwe klanten aan hoeft. Die overigens na niet al te korte tijd al weer afhalen. Met de Bedrijfsfitness Blauwdruk heb je een duidelijke strategie en weet je exact hoe je bedrijven voor langere tijd aan je kunt binden.


Stel je eens voor... 

Dat je precies weet welke scripts, contracten en rekenmodellen je moet gebruiken... 

Iedere dag super relaxed je studio of club instappen, omdat je weet dat het met de financiën goed zit. 


Alles van de eerste offerte tot een compleet actieplan in een eenvoudige online programma om jou op het succes pad van bedrijfsfitness te brengen ... 


Eindelijk het gevoel dat al jouw harde werk zijn vruchten afwerpt omdat je geniet van de zekerheid, de stabiliteit en de rust die je wilt...


En daarom ben ik trots en kan ik niet langer wachten om het geheim van de Bedrijfsfitness Blauwdruk met jou te delen...


Disclaimer! Dit is geen flut checklist of informatie die van internet is geplukt! Dit is één en al praktisch en uniek materiaal. Ik leer je exact datgene wat je nodig hebt en je krijgt letterlijk een compleet bedrijfsfitness gameplan.


Alleen daarom al is waarom jij deze Bedrijfsfitness Blauwdruk nodig hebt!


In de Bedrijfsfitness Blauwdruk krijg je een compleet plan om bedrijfsfitness op te zetten en om een kick start te maken met jouw extra inkomstenbron.

Een kleine greep uit wat je gaat ontdekken in de Bedrijfs Fitness Blauwdruk

In company fitness sportclubs

Compleet plan van aanpak

Ontdek hoe je zonder al teveel moeite bedrijfsfitness op kunt zetten met compleet plan van aanpak
advies bedrijfsfitness opzetten fitnessbranche

Concept overeenkomst

Je ontvangt een kant en klaar concept overeenkomst zodat je binnen no time van start kunt gaan
Bedrijfsfitness opzetten fitnesscentrum

Berekening en tarieven

Natuurlijk kun je succesvol en rendabel bedrijfsfitness opzetten dankzij de super handige rekentool die je erbij krijgt 
Bedrijfsfitness stappenplan fitness

Voorbeeld mailing en brieven

Aan alles is gedacht want je hebt de beschikking over voorbeeld mailing en brieven die je kunt aanpassen

En nog veel meer...

Fitness voor bedrijven aanbieden als personal trainer

Promotie en Reclame

Dure reclame en marketing bureau's zijn nergens voor nodig! Je krijgt je eigen voorbeeld flyer bijgeleverd voor promotie doeleinden
Fitness aanbieden voor bedrijven als personal trainer

Checklist en follow up

Succesvol zijn met bedrijfsfitness is onvermijdelijk! De checklist en follow up strategie zorgt ervoor dat jij succes krijgt
Fitness aanbieden voor bedrijven als fitnesscentrum

Afspraken en gesprek

Een stabiel en rendabel bedrijfsfitness programma is voor jou geen geheim meer want je weet wat je moet doen 
Voorbeeld offerte bedrijfsfitness progamma fitness

Upsells & Orderwaarde

Je hoef het niet allemaal zelf uit te zoeken want dit is jouw van A tot Z stappenplan wat je direct en snel kunt inzetten

Wil je ook profiteren van een winstgevende bedrijfsfitness business? 

De waarheid is...

Je zou IEDER gehyped fitness programma kunnen kopen of nog een licentie af kunnen sluiten. By by duizend euro’s! Of zelf MAANDEN kunnen verspillen met vallen en opstaan om uit te zoeken hoe je bedrijfsfitness kunt aanbieden. 

of... 


Ga aan de slag met de Bedrijfsfitness Blauwdruk. Een online programma dat alles bevat wat ik heb geleerd over het starten en aanbieden van bedrijfsfitness. Een kant en klare oplossing waarin ik alles heb gebundeld wat ik de afgelopen 20+ jaren heb toegepast. Sterker nog je krijgt mijn exclusieve en unieke rekentool. Ik hou letterlijk niets achter.


Of je zou...


 • Dat over kunnen slaan en jezelf maanden tobben en ergernis kunnen besparen
 • Erop kunnen vertrouwen dat ik al het moeilijke werk al voor jou heb gedaan

Begin nu met het scoren van succes met de bewezen Bedrijfs Fitness Blauwdruk


Scoren met bedrijfsfitness zonder dat je enig risico loopt. Dus als je aan de slag wilt met dit kant en klare programma. En je bent bereid om het te implementeren dan...


...kun je vandaag nog je eerste bedrijfsfitness klant hebben en je eerste extra omzet binnen halen! 


Klik hieronder om te starten!

STARTEN

Klaar voor je eerste bedrijfsfitness succes?

€ 97,-
€ 47,-

Bedrijfs Fitness Blauwdruk

Start vandaag en je kunt direct aan de slag met jouw bedrijfs business!


 • Eén keer opzetten en daarna keer op keer succesvol inzetten!
 • Je rekent voorgoed af met het najagen van korte termijn klanten!
 • Binnen no time jouw eerste bedrijfsfitness plan lanceren!
 • Geef je jezelf meer rust en zekerheid met bedrijfsfitness!
 • Creëer meer vrije tijd met een extra businessmodel!

Dit programma is volledig online dus je kunt hem volgen waneer en hoe vaak jij dat wilt! Klik eventjes op de knop hieronder om te starten.

Inclusief 100% niet goed geld terug garantie!

Maar wat als het niet werkt voor mij?

Dan krijg jij per direct JE GELD TERUG. Luister, ik weet dat de Bedrijfs Fitness Blauwdruk werkt. Maar tegelijkertijd begrijp ik dat je nog steeds sceptisch bent, en daarom wil ik er alles aan doen om dit een vanzelfsprekende, risicovrije beslissing voor je te maken. En om die exacte reden, is dit wat ik voor je ga doen - ik zal mijn ijzersterke, 14 dagen 100% niet goed geld terug garantie aanbieden!


Simpel gezegd, als je de Bedrijfs Fitness Blauwdruk implementeert, en om welke reden dan ook NIET helemaal tevreden bent met de resultaten die je ermee behaalt, neem gewoon contact met mij op en ik zal je investering onmiddellijk terugbetalen. Zonder gedoe. Zo simpel is het.


Ik sta achter dit bewezen en succesvolle programma om bedrijfs fitness producten en programma’s te maken die snelle resultaten zullen opleveren. Maar als het om de één of andere vreemde reden voor jou geen resultaten oplevert, krijg jij je geld terug. Geen gedoe maar gewoon een snelle en liefdevolle terugbetaling.

Nu tijdelijke BONUS t.w.v 65 EURO!

online-marketing-bureau-fitnessbranche

BONUS 1: Start nu en je krijgt ook mijn Digitale Rolodex t.w.v € 65,- cadeau

Deze Digitale Rolodex is misschien wel mijn allergrootste geheim. Het is namelijk een overzicht van alle tools, systemen en programma's die ik gebruik voor mijn online fitness activiteiten. 

Het is een ebook met een opsomming van alle onmisbare tools en systemen die je niet wilt missen. Deze Digitale Rolodex heeft een totale waarde van € 65,-

*** LET OP ***  Deze Bonus is alleen geldig zolang de onderstaande link nog werkt! Werkt de link niet meer dan ben je te laat voor deze Bonus aanbieding! Laat dat niet gebeuren. Dus klik hieronder eventjes op starten om deze bonus te claimen.

STARTEN

Nu met tijdelijke korting!

€ 97,-
€ 47,-

Online Fitness Business Blauwdruk

Start vandaag en je kunt direct aan de slag met jouw online fitness business!


 • Eén keer opzetten en daarna keer op keer succesvol inzetten!
 • Je rekent voorgoed af met het najagen van korte termijn klanten!
 • Binnen no time jouw eerste bedrijfsfitness plan lanceren!
 • Geef je jezelf meer rust en zekerheid met bedrijfsfitness!
 • Creëer meer vrije tijd met een extra businessmodel!

Deze training is volledig online dus je kunt hem volgen waneer en hoe vaak jij dat wilt! Klik eventjes op de knop hieronder om te starten.

Start nu voordat een andere wakkere fitness ondernemer jou voor is!

De Bedrijfs Fitness Blauwdruk is jouw oplossing om bedrijfs fitness op te zetten. Jouw zakelijke klanten hebben specifieke behoeften die kunnen worden opgelost met dit programma.


Dat bereik je niet met een 'one size fits all' marketing trucje. Met dit programma ga JIJ zelf aan de slag. Dit is precies waarom ik dit programma heb ontwikkeld... het is een kant en klare oplossing om jou stap voor stap te helpen bij het opzetten en uitbouwen van je ultieme en ideale bedrijfs fitness tak. 


Start NU voordat een andere wakkere fitness ondernemer jou voor is! 


Klik eventjes op de link hieronder.

STARTEN

Disclaimer

De informatie op deze website is informatief van aard. Ik maak geen claims over hoeveel inkomen je zou kunnen verdienen. Ook presenteer ik geen manieren om rijk te worden.

Als er bedragen genoemd worden, dan zijn dit cijfers die klanten met mij gedeeld hebben over hun resultaten en cijfers die op mijn bedrijf van toepassing zijn. Deze resultaten worden door mij niet geverifieerd. Neem dan ook niet aan dat jij dezelfde bedragen kunt realiseren.

Succes is afhankelijk van meerdere factoren. Ik ken jouw en je bedrijf niet, je kennis, je ervaring of de tijd die je gaat besteden om resultaten te behalen. Er is geen garantie dat je geld zult verdienen met de ideeën die gepresenteerd worden in mijn trainingen en programma’s. Voorbeelden kunnen niet geïnterpreteerd worden als een belofte of een garantie. Vele factoren zijn belangrijk om te bepalen of en welke resultaten behaald worden. Er zijn geen garanties dat je dezelfde resultaten behaald als een ander. 

Indien van toepassing

Voor de prijzen die op mijn website staan, geldt dat ik streef naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een overeenkomst met te mogen claimen of te veronderstellen.

Ik streef naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kan ik daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Ik behoudt me het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Ik aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar ik via hyperlinks verwijs.